essence paradise.

I Tyskland köpte jag några gellack. Och för mej som helst byter lack minst 2 ggr/v så har det liksom inte blivit av att testa dom. Men nu har jag en lacksvacka och då passar jag på. Färgen heter Paradise och jag var tvärsäker på att det var en turkos, men på kvällen då jag tog bilderna var det helt klart grön och i dagsljus blått/turkos. Så funderar om jag kan vara med på både Blå Måndag och Grön Onsdag med samma lack, men kanske är fusk:) Eller så platsar jag inte på någon med mitt Paradise. Kom så kikar vi in hos Emelie
Tog 1 lager bas, 2 lager paradise och 1 lager topplack. Igår när jag skrev det här var det 3 dygn sedan lackning och jag har lagat mat med mycket disk och handtvättat lite, börjar se en lite chip på pekfingrarna, men annars inget. Startar med grönt:
 Sen blir det enligt mej blått: Och sedan vet jag inte riktigt, blir snurrig i huvudet av att blänga upp och ner. Vi säger att det är blått på dom flesta. Och eftersom jag tagit korten vid olika tillfällen, så är jag suupertorr om nagelbanden på dom flesta. (det är en pilltid nu också)

Kommentarer

 1. Oj vilken skillnad på ljus! Haha vad roligt! Fint hur som helst :)
  Tack för att du var med på blå måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var ett fint och bra lack. Tack för att du håller i det.

   Radera

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad över kommentarer så klottra gärna nåt.

Populära inlägg