Macarons chocolate från Kungsörnen.

Har dragit mej för att baka dessa eftersom jag sen sist jag bakade dom blivit ekonörd. Men den här förpackningen har nu stått i skafferiet sen i höstas och går nu ut om ca en månad. Shoot.
Vad jag inte gillar i dessa är E475 och E471 som utvinns ur Glycerol som kan ha framställts från fett av djur tex gris. Och jag äter ju inte kött. Men nu låtsas jag att fettet just i denna kartong kommer ifrån nåt så trevligt som Palmolja som jag då inte heller gillar men i valet av pest eller kolera så..
Dom är verkligen lätta att baka, men jag gör mina mycket mindre(med flit) det ska bara bli 12 st egentligen, jag har nog det dubbla. Nu vilar dom i kylen minst en timma, sen tänker jag lägga dom i frysen. Märkte förra gången att dom inte blev lika goda efter någon dag, mjuka liksom. Tyvärr är dom rätt goda ;)

Kommentarer

  1. De ser väldigt goda ut! Jag har bara gjort macaroons en gång och då var det under övervakning av min kompis, hon är superproffs på macaroons, ingen gör så goda som hon:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har aldrig gjort från grunden, lat, men dessa är helt ok. Kan inte bestämma mej för om jordgubb eller choklad är bäst.
      Förra året när vi väntade på flyget i Paris mot Mexico, så åt jag en i Pistage så var himmelsk. Kan väl inte åka till Paris för att få uppleva det igen, men har inte ätit så goda här.

      Radera

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad över kommentarer så klottra gärna nåt.

Populära inlägg