Ljummen bovete och tofusallad.

Ibland gör jag bara ett hopkok på det som finns hemma utan en riktigt tanke bakom. Här blev det på en bädd av sallad, gurka och tomat, blomkål och lite frästa champinjoner, spenat, lök och ganska länge stekta tofuskivor. Ända sätter jag har kommit på som gör att jag kan äta tofu, väldigt gyllenbruna och knapriga. Kryddar dom med Maldons flingsalt med rosmarin och vitlök.
Allt eko och krav enda ner till saltet.

Om någon är intresserad så kan jag tala om att det känns som om mina lungor håller på att läka sig, är inte riktigt lika harklig(läs slemmig) rosslar inte heller, men ska inte ropa hej än.
Och mer glädjande är -2,6 på vågen på dessa 2 veckor.
Vet bara inte hur jag ska kunna klara mej på resan, från att få i mej gluten och ev laktos, det sista är nog inte så farligt. Men vill inte ha vete eller råg mm allra helst vill jag bara ha rawfood men i värsta fall får jag väl äta ....ja vad ...blir spännande det här.
Tänker ha med mej färdkost i form av nötter och frukt.

Kommentarer

Populära inlägg