Min första nailart med fan brush.

Det är som med första pannkakan, den blir ju aldrig bra. Men ovanpå Faux green drog jag dumt på med Kicks virgin oliv oil som är rätt mörkt grön och ovanpå det essie navigate her. Borde gjort tvärtom tror jag, men nästa gång tar jag det ljusa först. Inga färger jag direkt jublar av, tyckte det såg ut som kamuflagefärg, men sonen tyckte det var mer likt spenat. Hellre det sista då;)
Och eftersom det så ut som "blink" spenat så kan man väl säja att jag kvalar in på LeLack´s sommartema i nailart Sunday...eller http://lelack.blogspot.se/
Torra händer igen, blir galen att jag inte kan komma ihåg att smörja dom innan fotograferingen.

Måste här lägga in en bild eller 2 på min klänning som ser ut som LeLacks nailart idag.
Kommentarer

 1. Kul med klänningen, du vet "Great minds think alike." ;-) Tycker dina manikyr blev riktigt fin, och även om jag inte tänkte spenat när jag såg bilden som thumbnail tänkte jag "sommargrönska". Läckert att blanda olika nyanser av en färg så där, måste våga mig på att använda min fan brush också. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det kanske är så, kul var det iaf. Tack för att du inte såg spenat. Kör på med din fanborste du, det var enkelt och kul, men jag skulle vilja ha en piggigare, inte så tät liksom.

   Radera
 2. Jag tycker det blev jättefint!

  SvaraRadera
 3. gillar den med allt grönt, det ser mjuk och behaglig ut på något sätt:) Och vad kul att du har en klänning i samma mönster som mig, måste ju innebära att vi har bra smak;)

  SvaraRadera
 4. Tack, ja grönt är skönt och klart vi har bra smak;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad över kommentarer så klottra gärna nåt.

Populära inlägg