NiceBeauty.com

Jag hittade för mej en ny webshop , av en ren tillfällighet.
Dom hade massor av roliga saker för 47 kr st, så jag kunde tex inte motstå en Hello kitty reseplattång för 47 kr. 3 essie lack från jul kollektionen för 119 kr. Lite hår grejer och ett John Master shampoo som jag äntligen tog mej råd att köpa, zink & sage och en Ronsbol(rönsböl) handtvål.
Och uppepå allt hade dom en rabatt på 25%
 Alles 9 pryttlar för 447kr.
Rabattkod: FEB25

Välkommen till NiceBeauty.com

Här hittar du ett av Sveriges största utbud av skönhetsprodukter till mycket bra priser. På NiceBeauty.com finns ett stort utbud av hudvård, hårvård, smink, kläder, smycken och accessoarer.
NiceBeauty startade i Danmark 2009. Vi började med ambitionen att sälja billiga hårvårdsprodukter i hela Danmark och vi skulle sälja samma produkter som du hittar hos frisören, fast mycket billigare. I dag har NiceBeauty nästan 10 000 produkter i sitt sortiment från mer än 230 olika märken. Vi säljer mer än bara hårvård men de billiga priserna består.
Utmärkelsen som kunders favorit
Vi på NiceBeauty strävar alltid efter att prata med våra kunder om våra produkter, vårt sortiment och hur vår webbshop fungerar. Vi har certifikat från Trygg E-handel och 200.000 likes på Facebook, så vi måste väl ha gjort något rätt. År 2013 röstades vi fram som kunders favorit i Danmark av Föreningen för Dansk Internethandel, ett pris som röstas fram av kunder och användare. Att vinna detta pris var fantastiskt, men vi är ändå inte helt nöjda. Nu vill vi ta oss an Sverige och erbjuda de bästa priserna och rabatterna även för dig! Vi har i dag ca 45 anställda som arbetar hårt för att ge dig den bästa servicen och den snabbaste leveransen.

Kommentarer

Populära inlägg