Isadora Face Sculptor.

 Jag har sett denna palett hos många bloggare, och jag tycker ofta att Helen Torsgården har min smak och bra recensioner. Så efter att hon höjde face sculptor till skyarna började mitt sökande. Sprang i Uppsala och letade på nätet, helt förgäves. Pratade med Invima och dom skulle just skicka ut till Kronans droghandel och jag åkte dit och bad dom lägga undan en och ringa mig, helt desperat insnöad. Någon dag efter vallade vi våra skånevänner i våran stad och jag slinker in på Åhlens hittar Isadorastället  och till min lycka fanns där en kvar i 03  nude, den jag sucktat efter så. Och med en liten rabatt gav jag 169 kr. Lyckan var nästan total, tills jag hemma med förstoringsglas läser aluminium på. Jaja det kunde jag ju ha fattat. Highligtern var fri från det i alla fall. Testade den igår och fick kli på ena kinden, men kanske var annat. Testar vidare, och ger betyg senare.


Kommentarer

 1. Jag har denna men har faktiskt inte testat än. Min hud har varit lite bråkig på sistone så jag vill inte testa massa nya grejer där jag känner mig osäker på ingredienserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm ja då bör du nog vänta, varje gång jag har den på får jag kli på ett ställe men inte om jag går "naken", riktigt mysko, men fortsätter testa efter solen droppat av lite mer.

   Radera
  2. Hmm ja då bör du nog vänta, varje gång jag har den på får jag kli på ett ställe men inte om jag går "naken", riktigt mysko, men fortsätter testa efter solen droppat av lite mer.

   Radera

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad över kommentarer så klottra gärna nåt.

Populära inlägg