Lite semesterbilder.


Vår bostad i en vecka. Trodde det skulle bli rätt jobbigt, men det gick kanonbra. Först en natt i Saxnäs för att hälsa på ett gäng grabbiga barnbarn och deras föräldrar. Dyr camping och vi tyckte inte den var något speciellt. Killarna hyrde bastun i 2 tim, en vedeldad sådan och sprang sen ut i havet. Jag satt med dottern och fotade himlen.

Sen for vi till Karlskrona och Dragsö camping, den lugnare delen hehe pensionärsvarning, när man numera ber om lugnare plats och inte där alla kids är längre. På natten var värsta åskvädret, rätt mysigt, men lite läskigt.
Satt och beundrade mina knall orangea klor i spegeln.
Nästa dag for vi rätt långt, ändå till Halmstad och tror det var västra stranden och båtklubbens ställplats där. Vår första kontakt med ställplats och det gick hur bra som helst. Allt finns utom skränande kids och restaurang typ.Vi hade egen restaurang.
Dom 3 övre är från kvällspromenaden och dom 3 undre från vår morgon promenad vid 6-7 tiden.
Därefter blev det ännu en båtklubbs ställplats, i Varberg. Den gillade jag skarpt.Måndag startade vi med att köra till Ullared, men det blev ovanligt billigt för att vara jag. Mest mat.
Drog sedan vidare till Getteröns camping. Älskade klipporna, kaninerna och havet. Det gör något speciellt med mig, havet och det karga...därav bildspammet nedan:)

Getteröns camping sett från havet.

Kaninhål och dess hyresgäster fanns det gott om.
Vet inte vad  han svamlade om här ;)
Falkenberg på andra sidan.

Ser ni dom 3 kaninerna.
Ljung.
Enbär.
Regn en stund.
Jag undrade länge om råttor gjort hålet i dörren eller om det var en mycket tidig kattlucka;)
Någon hembygdsgård där vi intog medhavd kaffe med dopp.
Bor Dregen här? ;) lustigt namn iaf.

     
Sjukt mäktigt med alla träden så nära vägen och så bergodalbanigt.
Köpte värsta största närodlade hallonen i butiken i Vegby.
Gårdarna runt sjön.

Vi var inte många på campingen i Vegby, men vi hade fin utsikt över sjön. Själva servicehuset skulle behöva rustas lite, men fin pool, cafe och utsikt.

Här stod vi.
Hade gärna velat sett alla gårdarna runt sjön. Läste ju alla böckerna i min ungdom. Men nu blev det inte så...
Mer så här, eftersom vi är latoxar.

Tror vi var på Sand´s golfklubb här och käkade lunch. Vi har kommit på att dom har väldigt bra mat och till rimliga priser. Tror vi var på en som hette Valla också utanför Varberg.
Denna lilla camping hittade vi någonstans i skogen mellan Ulricehamn och Movänta. Men det fanns inte dusch och bara torrdass, vi for vidare.


Här är vi nu i Movänta i småland. Tyskarna gillar denna plats kan man klart säja.Sista natten med gänget blev klart stöckigt..hehe
Nära Vimmerby tror jag det var hittade vi denna roliga restaurang, med bra mat och det största salladsbord jag sett.


Fråga mej inte vad grabbarna gör, tog ett snabbt kort innan gubben vände husbilen och for iväg, dom råkade vara i vägen.
Sista semesterglasstoppet.

Och så var semesterveckorna över för detta året, vemodigt.
Hoppas du som läser haft en kanonsommar även om vädret inte blev fint förrän nyligen.Kommentarer

Populära inlägg