9 typ tomma (lite roligare)

elf lip exfoliate hade jag hört så mycket gott om, men denna var grus i stora klumpar i, kan inte varit meningen. Skrapade bort lite med kniv men likadant inunder, så nej tack den åker i soporna.
benefit Roller lash hade jag redan som fullsize så den torkade ut. Men den är bra, fast full av tveksamt innehåll.
benefit They´re real färgad fransprimer som första gången gav mej jättelånga fransar. Men som sen inte gav nåt mer än besvär när den skulle av på kvällen.
Manna Kadar cosmetic lash primer. Skulle bygga upp fransarna under natten eller mascaran, men fransarna blev ju stenhårda, kunde inte sova med det, går ju av. Nej tack till den också.
Une ögonskugga i en brun nyans ev nr 15, den fastnade inte på mina ögonlock vilket var så synd, gillar ju märket. 
LÓccitane handkräm med mandel är en av produkterna som verkligen är tom. Gillar den och doften, men nåt ringer i mitt bakhuvud om ingredienserna.
Pixi eye bright primer. tror den kom som varuprov och rätt torr från start. Är inte mycket för ögonprimer faktiskt.
Mario Basescu seaweed night cream, litet test som jag inte riktigt blev sams med. Läst inci nu, och där fanns propylene glycol och ett gäng parabener. Så nej tack till den.
esse cocoa exfoliator, har älskat allt från esse utom ögonremovern som jag bara grät av, men det är ju nåt i dom flesta ögonremovrar som jag inte tål, inte esses fel. Men alla andra, rengöring, peeling, mask och krämer är så bra. Denna peeling är härlig med mycket kakao i. Man får ett lyster och en riktigt ren hud.

Kommentarer

Populära inlägg