Jag tar stora långpannan och häller ner den halv med havregryn, linfrö, pumpakärnor, solrosfrö,kokoslingor, bovete, lite matberedarkörd men mycket mandel, cashewnötter, hasselnötter, smälter ca 1 dl kokosolja och strilar över plus lite agave, in i ugnen 180 grader och så rör jag om ofta. När det är lite mer än gyllene så ut med den och i med russin eller som idag osvavlade hackade aprikoser. Fyller en stor glasburk. Och det känns som jag skrivit detta tidigare och det är ju klart möjligt med min hjärna som funkar sådär ibland, men jag säjer som jag brukar: repetition är kunskapens moder;)
|
Utan blixt ser den lite blek ut. |
|
Och med blixt ser den för gul ut, tänk lite mitt i mellan. |
Men god är den förr det ärr ju jag som skrrivit rreceptet....
Kommentarer
Skicka en kommentar
Jag blir jätteglad över kommentarer så klottra gärna nåt.